Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Sledujte nás na sítích

     

 

Přijímáme on-line platby

ThePay – Platba kartou, Platba24, MojePlatba, eKonto, mPeníze, MONETA, ČSOB, Fio Banka, Equa Bank, superCASH, Sberbank, QR platba

  1. Úvod
  2. Zpracování osobních údajů
Zpracování osobních údajů

 

Ochrana osobních údajů e-shopu www.zkusnositko.cz

 

Andrea Miknyiková, se sídlem K Hádku 1576/12, Praha 10, 107 00, IČ 01043412,  (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

  • jméno, příjmení
  • e-mailovou adresu
  • telefonní číslo
  • adresu

Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let  od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  1. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.
  2. Zpracování osobních údajů je prováděno Andreou Miknyikovou, tedy správcem osobních údajů.
  3. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:
    1. Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice; 
    2. Společnost Smartsupp.com, s.r.o., IČ: 03668681, DIČ: CZ03668681, se sídlem na Milady Horákové 13, 602 00 Brno pro službu on-line chatu; 
    3. Společnost Zásilkovna s.r.o., IČO: 28408306, DIČ: CZ28408306, pro zajištění dopravních služeb;
    4. Společnost Heureka Shopping s.r.o., IČO: 02387727, pro účely služby "Ověřeno zákazníky".
    5. Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

 

Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@zkusnositko.cz.

Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.zkusnositko.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách;
      • základní funkčnosti webových stránek.

Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.

Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.

Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.

Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce. Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:

  • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

 

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
  • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
  • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
  • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
  • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

 

 

 

 

 

 

 

 

Novinky z našeho blogu

Pomoc! Moje dítě se nechce nosit! Co s tím?
14.07.2019 Rady a tipy
Pomoc! Moje dítě se nechce nosit! Co s tím?
Všechno máte nachystané, poctivě jste nastudovali potřebné informace. Jste motivovaní a připravení vašeho potomka začít nosit. Jenže, když dojde na lá... číst celé
Nosítko Jožánek Toddler - recenze
Nosítko Jožánek Toddler - recenze
Jožánka většina maminek bude znát jako značku kojících triček a nosícího oblečení. Na trh teď ale přišli s úplnou novinkou, a to ergonomickým nosítkem... číst celé
Saky-paky: aneb v čem nosit věci, když nosíte
02.07.2019 Rady a tipy
Saky-paky: aneb v čem nosit věci, když nosíte
Poslední dobou se čím dál častji setkávám s dotazy, jaké příruční zavazadlo nosím k šátku nebo nosítku. Přece jen, bez mobilu, klíčů a peněženky a zák... číst celé
Balerínky Be Lenka - recenze nového modelu
Balerínky Be Lenka - recenze nového modelu
Slovenský výrobce (nejen) barefoot obuvi Be Lenka přišel s novým modelem bosonohých balerínek. Bezesporu se jedná o jeden z nejelegantnějších bare mod... číst celé
Kde nás najdete

K Hádku 1576

Praha 10 - Dubeč

Kontakt
Logo
Po tel. domluvě: PO-PÁ: 9:00-19:00, SO: 9:00-17:00
© Copyright 2015-2019 ZkusNosítko.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.