Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 4 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Sledujte nás na sítích
  1. Úvod
  2. Blog
  3. Recenze nosítek a nosícího oblečení

Recenze nosítek a nosícího oblečení

Nejnovější články
Recenze nosítek a nosícího oblečení
27.01.2020
Recenze nosítek a nosícího oblečení
Na Facebooku často vídáme dotazy na vhodnost nosítka značky Kinderkraft, které díky své pořizovací ceně - 849 Kč - zaujme opravdu kdekoho. Málokdo k němu ale podá relevantní informace, většinou se v diskusích objevují "přebrané" názory bez vlastní zkušenosti.
Recenze nosítek a nosícího oblečení
08.11.2019
Recenze nosítek a nosícího oblečení
Protože k nám do Zkusnositko.cz během prázdnin přilétl čáp (a to ne jen jednou), máme skvělou příležitost pořádně otestovat novorozenecká nosítka. Jedním z nich je i Fidella FlyClick. A co si budeme povídat,v každodenním zápřahu je to úplně jiné testování, než krátkodobá zkouška s panenkou :-)
Recenze nosítek a nosícího oblečení
31.08.2019
Recenze nosítek a nosícího oblečení
V minulosti jsem vždycky preferovala nosítka s klasickými (myšleno přezkovými) ramenními popruhy. Nejdůležitější pro mne bylo nosítko rychle nandat, nic neřešit a jít. Poslední dobou ale přicházím na chuť nosítkům vázacím, které jsou často mnohem více univerzální.
Recenze nosítek a nosícího oblečení
05.07.2019
Recenze nosítek a nosícího oblečení
Jožánka většina maminek bude znát jako značku kojících triček a nosícího oblečení. Na trh teď ale přišli s úplnou novinkou, a to ergonomickým nosítkem.
Recenze nosítek a nosícího oblečení
23.06.2019
Recenze nosítek a nosícího oblečení
Slovenský výrobce (nejen) barefoot obuvi Be Lenka přišel s novým modelem bosonohých balerínek. Bezesporu se jedná o jeden z nejelegantnějších bare modelů na trhu. Jaké jsou? A jak se osvědčily v náročném provozu? Povíme vám to v naší nové recenzi.
Recenze nosítek a nosícího oblečení
14.06.2019
Recenze nosítek a nosícího oblečení
Z inovovaného modelu nosítka LennyUp - LennyUpgrade jsme nadšení a tak jsme byli moc zvědaví i na to, jak si výrobce poradil s původními jednovelikostními nosítky LennyLamb Baby a Toddler.
Recenze nosítek a nosícího oblečení
22.04.2019
Recenze nosítek a nosícího oblečení
Po nosítku Sestrice jsme toužili od chvíle, co jsme začku objevili. Nosítko je totiž ve spoustě směrech výjimečné. Pojďme se na něj podívat společně.
Recenze nosítek a nosícího oblečení
20.04.2019
Recenze nosítek a nosícího oblečení
Výběr nosítek vhodných od narození stále není příliš široký, ale vybrat se určitě dá. Pojďme se podívat na dva asi nejprodávanější typy novorozeneckých nosítek - shodou okolností jsou to obojí německé značky - Storchenwiege a Fidella.
Recenze nosítek a nosícího oblečení
24.02.2019
Recenze nosítek a nosícího oblečení
Už jste slyšeli o tomto nosítku ušitém našimi slovenskými sousedy? Že ne? Tak to pojďme společně napravit.
Recenze nosítek a nosícího oblečení
23.02.2019
Recenze nosítek a nosícího oblečení
Dnes jsme poprvé vyzkoušeli nosítko Fidella a vzhledem k tomu, že už máme větší děti, jsme vybrali model Fusion Toddler. Jaký je náš první dojem? Velké nadšení! Pojďme se podívat, čím nás nosítko tak zaujalo.
Článků na stránku 102030

Novinky z našeho blogu

Vyplatí se nosítko z Lidlu?
Vyplatí se nosítko z Lidlu?
Na Facebooku často vídáme dotazy na vhodnost nosítka značky Kinderkraft, které díky své pořizovací ceně - 849 Kč - zaujme opravdu kdekoho. Málokdo k n... číst celé
Fidella FlyClick baby - pohodlí a pohoda i pro úplně malé miminko
Fidella FlyClick baby - pohodlí a pohoda i pro úplně malé miminko
Protože k nám do Zkusnositko.cz během prázdnin přilétl čáp (a to ne jen jednou), máme skvělou příležitost pořádně otestovat novorozenecká nosítka. Jed... číst celé
Capáčky Malinky - zahřejí v nosítku, v autosedačce i v kočárku
06.11.2019 Rady a tipy
Capáčky Malinky - zahřejí v nosítku, v autosedačce i v kočárku
Na našem e-shopu naleznete i naši vlastní kolekci capáčků šitých pod značkou Malinky.V prodeji jsou skvělé zimní botičky vhodné do nosítka pro holky i... číst celé
Údržba merino oblečení
26.09.2019 Rady a tipy
Údržba merino oblečení
Údržba vlněných produktů není vůbec obtížná, jen je trochu jiná, než u produktů z bavlny, nebo syntetických (umělých) materiálů. číst celé
Kde nás najdete

K Hádku 1576

Praha 10 - Dubeč

Kontakt
Logo
Otevírací doba: PO-PÁ: 9-12, 13:30-18:30, SO: 9-12
© Copyright 2015-2019 ZkusNosítko.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.