Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 4 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Sledujte nás na sítích
  1. Úvod
  2. Blog
  3. Recenze nosítek a nosícího oblečení

Recenze nosítek a nosícího oblečení

Nejnovější články
Recenze nosítek a nosícího oblečení
12.02.2019
Recenze nosítek a nosícího oblečení
Nádherná, hřejivá a měkoučká. Takový ve mně zanechala nosicí mikina od Lenky dojem hned na první pohled. Na první osahání se tento dojem jen potvrdil. Nosicí mikiny od Lenky jsou nádherné kousky oděvu, které působí žensky a moderně. Jak se v nich nosí? Přečtěte si naši recenzi.
Recenze nosítek a nosícího oblečení
25.11.2018
Recenze nosítek a nosícího oblečení
Andala care je mladá česká značka, která vznikla obdobně, jako řada jiných - maminka Adriana hledala ideální nosítko pro svoji dceru a když nenašla žádné, které by jí vyhovovalo, rozhodla se, že si ušije vlastní. A jelikož se nosítko opravdu povedlo, vzbudilo oprávněně velký zájem v Adrianině okolí
Recenze nosítek a nosícího oblečení
14.11.2018
Recenze nosítek a nosícího oblečení
Dostalo se nám té cti otestovat nosítko MoniLu UNI Start ještě před jeho uvedením na trh, na fotkách tak tedy uvidíte jeden z prototypů nosítka.
Recenze nosítek a nosícího oblečení
18.10.2018
Recenze nosítek a nosícího oblečení
Nosítko Kokon má mnoho podobného s nosítky Aloe. Jedná se rovněž o ruské nosítko, které také nekoupíte v žádném kamenném obchodě – je k nám stejně jako nosítka Aloe Slings dováženo na základě exklusivity jednou maminkou.
Recenze nosítek a nosícího oblečení
13.10.2018
Recenze nosítek a nosícího oblečení
Nosítko Aloe je zajímavé svým originálním zpracováním a díky pohodlnosti a dobré ceně patří mezi populární nosítka.
Recenze nosítek a nosícího oblečení
08.10.2018
Recenze nosítek a nosícího oblečení
Nosítko Tula Toddler si většinou maminky pořizují poté, co jim děťátko vyroste z nosítka Tula Standard, nebo třeba z Manducy – tedy nosítek, která vydrží cca do roku a půl. Což je přesně věk, od kterého sedí Tula Toddler perfektně.
Recenze nosítek a nosícího oblečení
29.09.2018
Recenze nosítek a nosícího oblečení
DidyKlick je na trhu cca rok, což je přesně ta doba, kdy se začala na trhu objevovat rostoucí nosítka. Výrobcem je německá společnost Didymos, vyrábějícící šátky a nosítka a fungující již skoro neuvěřitelných 46 let.
Recenze nosítek a nosícího oblečení
10.08.2018
Recenze nosítek a nosícího oblečení
Rostoucí nosítko MoniLu UNI je na trhu relativně krátce, ale už si vydobylo slušnou popularitu. Pojďme se podívat proč :-)
Recenze nosítek a nosícího oblečení
02.07.2018
Recenze nosítek a nosícího oblečení
Když bylo dnes tak krásně, nafotili jsme jsme pro vás takovou fotoreportáž s nosítkem Lenka 4ever. V hlavní roli nosítko Zlatý motýl :-)
Recenze nosítek a nosícího oblečení
23.06.2018
Recenze nosítek a nosícího oblečení
Nosítko Lenka patří mezi nosítky v našem e-shopu k nováčkům. Velmi rádi jsme ho ale zařadili do nabídky, protože nás zaujalo na první pohled. Je šátkové a rostoucí a přesto jiné, než například nosítka LennyUp nebo MoniLu UNI.
Článků na stránku 102030

Novinky z našeho blogu

Fidella FlyClick baby - pohodlí a pohoda i pro úplně malé miminko
Fidella FlyClick baby - pohodlí a pohoda i pro úplně malé miminko
Protože k nám do Zkusnositko.cz během prázdnin přilétl čáp (a to ne jen jednou), máme skvělou příležitost pořádně otestovat novorozenecká nosítka. Jed... číst celé
Capáčky Malinky - zahřejí v nosítku, v autosedačce i v kočárku
06.11.2019 Rady a tipy
Capáčky Malinky - zahřejí v nosítku, v autosedačce i v kočárku
Na našem e-shopu naleznete i naši vlastní kolekci capáčků šitých pod značkou Malinky.V prodeji jsou skvělé zimní botičky vhodné do nosítka pro holky i... číst celé
Údržba merino oblečení
26.09.2019 Rady a tipy
Údržba merino oblečení
Údržba vlněných produktů není vůbec obtížná, jen je trochu jiná, než u produktů z bavlny, nebo syntetických (umělých) materiálů. číst celé
Kde nás najdete

K Hádku 1576

Praha 10 - Dubeč

Kontakt
Logo
Otevírací doba: PO-PÁ: 9-12, 13:30-18:30, SO: 9-12
© Copyright 2015-2019 ZkusNosítko.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.